S’aprova inicialment el POUM de Sanat Coloma de Farners (13/05/2013)



En el Ple celebrat el dia 13 de maig de 2013, l’ajuntament de Santa Coloma de Farners aprova inicialment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. El Plà aposta per mantenir la diversificació de l’activitat que caracteritza a Santa Coloma, potenciant de forma simultània i equilibrada els usos residencial, industrial, comercial, terciari i turístic, tot mantenint els valors naturals, agraris, forestals i paisatgístics del territori, i els històrics i arquitectònics del nucli urbà. D’altra banda, es manté també l’objectiu d’afavorir la cohesió social i evitar la segregació espacial del poblament, mantenint la compacitat i continuïtat dels creixements urbans.

En el Pleno celebrado el día 13 de mayo de 2013, el ayuntamiento de Santa Coloma de Farners aprueba inicialmente el Plan de Ordenación Urbanística Municipal. El Plan apuesta por mantener la diversificación de la actividad que caracteriza a Santa Coloma, potenciando de forma simultánea y equilibrada los usos residencial, industrial, comercial, terciario y turístico, manteniendo los valores naturales, agrarios, forestales y paisajísticos del territorio, y los históricos y arquitectónicos del núcleo urbano. Por otra parte, se mantiene también el objetivo de favorecer la cohesión social y evitar la segregación espacial del poblamiento, manteniendo la compacidad y continuidad de los crecimientos urbanos.

The council of Santa Coloma de Farners initially approved the Municipal Urban Plan in the plenary session (May 13, 2013). The Plan preserves the diversification of uses and activities, promoting balanced residential, industrial, commercial and touristic uses. The plan is also committed with the  natural, landscape and agricultural values, as well as with heritage preservation. Spatial segregation  is avoided in order to guarantee the social cohesion of the town.