S’aprova definitivament el Pla Especial de Masies i Cases Rurals del municipi d’Arenys de Munt (26/01/2012)

El passat dia 26 de gener es va aprovar definitivament el Text Refós del Pla Especial de Masies i Cases Rurals del municipi d’Arenys de Munt, segons el qual es cataloguen una totalitat de 46 edificacions. El pla identifica les masies i cases rurals susceptibles de reconstrucció o rehabilitació, justifica les raons històriques, mediambientals, paisatgístiques o socials que en determinen la preservació i recuperació, i estableix les condicions d’ús i d’ordenació de l’edificació.

El pasado dia 26 de enero se aprobó definitivamente el Texto Refundido del Plan Especial de Masías i Casas Rurales del municipio de Arenys de Munt, según el cual se catalogan una totalidad de 46 edificaciones. El plan idetifica las masías i casas rurales susceptibles de reconstrucción o rehabilitación, justifica las razones históricas, mediambientales, paisajísticas o sociales que determinan la preservación y recuperación, y establece las condiciones de uso y ordenación de la edificación.

Dated 26th January, Arenys de Munt Council finally approved the Special Plan of farmhouses and cottages, which catalogues a totality of 46 buildings. The plan identifies farmhouses and cottages capable of reconstruction or rehabilitation, justifies the historical, environmental, landscape and social reasons that determine its preservation and recovery, and sets the terms of use and management of the building.